آموزش ریست فکتوری ویندوز ۷ و ۱۰

آموزش ریست فکتوری ویندوز 7 و 10

آموزش ریست فکتوری ویندوز ۷ و ۱۰

 

ریست فکتوری ویندوز ۷ چه مزایایی دارد ؟

بازگشت به تنظیمات کارخانه ویندوز ۷ در موارد متعددی کاربرد داره و در بسیاری از مواقع می تونه به جای عوض کردن ویندوز به کار رود.

برای بازگشت به تنظیمات کارخانه ویندوز ۷ مطابق مراحل زیر عمل کنید:

۱-بر روی start کلیک کرده و Control Panel را باز کنید، سپس گزینه ی System and Security را انتخاب نمایید.

۲- در این صفحه بر روی Backup and Restore کلیک کنید.
۳- در قسمت پایین صفحه Recover system settings or your computer را انتخاب نمایید.

۴-سپس بر روی گزینه ی Advanced recovery methods کلیک کنید.
۵- در این صفحه دو گزینه به شما نمایش داده می شود. گزینه ی دوم سیستم را با استفاده سی دی دوباره نصب می کند. اگر قبلا از سیستم خود بکاپ گرفته باشید با انتخاب گزینه ی اول ریست فکتوری ویندوز ۷ آغاز می شه، در غیر این صورت صفحه ی دیگری نمایش داده می شه.

۶-در این قسمت می تونید برای تهیه ی بکاپ گزینه ی Back up now را انتخاب کنید، در غیر این صورت با کلیک بر روی Skip بدون تهیه نسخه پشتیبان کار را ادامه بدید.

۷- در آخر با انتخاب گزینه ی Restart سیستم ریبوت شده و فرآیند بازگشت به تنظیمات کارخانه ویندوز ۷ آغاز می شه.

نکته: در صورتی که از اطلاعات خود بکاپ تهیه نکرده باشید پس از بازگشت به تنظیمات کارخانه کلیه اطلاعات سیستم شما حذف می شود.

 

آموزش ریست فکتوری ویندوز 7 و 10

 

ریست فکتوری کردن ویندوز ۱۰

فرآیند ریست فکتوری ویندوز زمانی فرآیندی ناخوشایند و ناجور بود، اما مایکرو سافت راهی بسیار آسان‌تر را برای این کار معرفی کرد. همچنین این روش را در ویندوز ده هست و یکی از بهترین راه‌ها برای ریست کردن کامپیوتره.

برای دسترسی به آن، به مسیر Settings > Update & Security > Recovery بروید. تیتری با مضمون Reset this PC خواهید دید؛ بر روی دکمه Get started که در زیر این تیتر قرار دارد کلیک کنید.

ریست یا ریفرش؟

شما دو گزینه برای انتخاب در اختیار خواهید داشت: Keep my files یا Remove everything.

اولین گزینه تنظیمات شما را به حالت پیش فرض برمی‌گردونه و همه اپلیکیشن های شما را حذف میکنه (مثل مرورگرها — مایکروسافت آفیس و ….)، اما اطلاعات شما را حفظ می‌کنه.

دومین گزینه همانطور که از نامش مشخصه ، همه چیز را حذف می‌کنه (اپلیکیشن‌ها، بازی‌ها، اطلاعات و فایل‌ها) و به تنظیمات پیش فرض کارخانه‌ای برمی‌گردونه.

اگرچه گزینه Keep my files اطلاعاتتان را حفظ می‌کنه ، اما بهتره که قبل از استفاده از آن، بکاپی تهیه کنید تا در صورتی که اشتباهی رخ داد قادر به بازگردانی اطلاعات خود باشین.

نظر و تجربه خودتان را با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + 6 =